Direktlänk till inlägg 27 februari 2011

47:de dagen

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 27 februari 2011 10:26

Det är nästan en och en halv månad sedan Micke satt sig en tidigmorgon / natt för att köra 40 mil till Lena i Mullsjö. Det var naturligtvis det värsta väder som bara tänkas kan, närmare 35 bilar hade åkt i diket vid Norrköping och vägen var avstängt i närmare en timme.

Väl frame så hade han inte så mycket tid till att stanna då han senare på eftermiddagen skulle börja jobba. Han lämnade Queeni hos hennes charmör Leo och det tog inte så lång tid innan kärlek uppstod.


Veckan senare när både Micke och jag åkte ner för att hämta henne hade vädret inte bättrat sig något värst vidare. Det snöade ganska bra vid vättern och det var halt vilket gjorde att man fick krypa fram. Ja tänka sig vad man gör för att få en bra parning. Jag tror och hoppas mycket på denna kull.


Nu är hon inne på sin 47:de dag och hon börjar bli rund som en fotboll. Hon har gått upp 650 gram än så länge och hon verkar mår riktigt bra. Man kan se hur hela magen rör sig när hon ligger och vilar, igår kände jag för första gången en liten spark. Hon är dock väldigt sur på allt och alla här hemma, stackars Easton behöver bara visa sig så åker han på däng.

Runt den 17 mars är dem små beräknade, vilket passar ganska bra då jag har lång ledig helg.


Så här ser ett 47 dagar kattfoster ut.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 23 december 2014 15:22

Vi önskar alla våra fantastiska kattköpare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!     ...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 11 augusti 2014 13:59

Tyvärr så har jag inte lyckats hitta någon som kan hjälpa mig med hemsidan, så länge får uppdateringarna ske här på bloggen.   Den 8 Juli fick Flingan och Wille tre små/stora för mig som är van att få små bebbar på ca 70-80 gram. Har aldrig haft ...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 27 mars 2014 16:26

Tydligen är det mer roligt med själva laser apparaten en med strålen, rycker Gustaf i alla fall. ...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 26 mars 2014 18:36


I fredags var det dags för dem små att få sin första vaccination. Bilfärden ditt tyckte inte Liz var så rolig. Hon försökte att krafsa, bita och jama sig ur buren, men tillslut insåg hon att det inte var så farligt trots allt. Väl hon veterinären...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 23 februari 2014 16:34


Eftersom det var hyfsat ljus ute idag så försökte jag mig på att fota dem små, men ljuset var inte hundra. När jag äntligen hade ställt in kameran så hann jag bara fota Gustaf sedan la batteriet av, typiskt. Hoppas på att det ska vara bra ljus imorgo...

Presentation


Välkommen till S* Ragmanstazz som är en lite seriös Ragdoll uppfödning i Kungsängen.

Här kan du följa oss i vår vardag och vårt avelsarbete.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ S* Ragmanstazz med Blogkeen
Följ S* Ragmanstazz med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se