Direktlänk till inlägg 15 augusti 2010

6 veckor

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 15 augusti 2010 21:12

Så har mina små dunbollar blivit 6 veckor och halva tiden hemma hos oss har gått. Törs inte tänka på den dagen som dem ska flytta ifrån oss, det kommer att bli tomt, men man får glädjas åt att någon annan kommer att få dessa små mysiga, gosiga, sociala och helt underbara kissar.


Det har hänt ganska mycket på dessa sex veckor, dem har öppnat ögonen, börjat att gå, äter torrfoder, busar med varandra, utforskar världen, går på lådan och har lärt sig jaga. Så här hemma är det full rulle, glad att jag inte har 10 stycken som vår uppfödare fick i sin första kull.

Dem har ständigt ökat i vikt och dagens vikter tycker jag är riktigt bra, Jasmine 778 g, Bianca 721 g och Lottie 736 g. Ingen matvägrar och det tycker jag är skönt, idag fick dem smaka på köttfärs och det slank ner det också.


Imorgon ska jag börja jobba igen efter 4 veckor skön semester. Känns lite motigt men det ska bli roligt att träffa jobbar kompisarna igen och snart är man inne i svängen igen.

Ha en skön kväll !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 23 december 2014 15:22

Vi önskar alla våra fantastiska kattköpare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!     ...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 11 augusti 2014 13:59

Tyvärr så har jag inte lyckats hitta någon som kan hjälpa mig med hemsidan, så länge får uppdateringarna ske här på bloggen.   Den 8 Juli fick Flingan och Wille tre små/stora för mig som är van att få små bebbar på ca 70-80 gram. Har aldrig haft ...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 27 mars 2014 16:26

Tydligen är det mer roligt med själva laser apparaten en med strålen, rycker Gustaf i alla fall. ...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 26 mars 2014 18:36


I fredags var det dags för dem små att få sin första vaccination. Bilfärden ditt tyckte inte Liz var så rolig. Hon försökte att krafsa, bita och jama sig ur buren, men tillslut insåg hon att det inte var så farligt trots allt. Väl hon veterinären...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 23 februari 2014 16:34


Eftersom det var hyfsat ljus ute idag så försökte jag mig på att fota dem små, men ljuset var inte hundra. När jag äntligen hade ställt in kameran så hann jag bara fota Gustaf sedan la batteriet av, typiskt. Hoppas på att det ska vara bra ljus imorgo...

Presentation


Välkommen till S* Ragmanstazz som är en lite seriös Ragdoll uppfödning i Kungsängen.

Här kan du följa oss i vår vardag och vårt avelsarbete.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ S* Ragmanstazz med Blogkeen
Följ S* Ragmanstazz med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se