Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

Tre små rymmare

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 31 juli 2010 11:39


Idag blir kattungarna fyra veckor gamla och det märks att dem vill utforska världen.

Med tanke på att dem små rör sig allt mera ute på golvet så lindade vi in alla tänkbara sladdar i en kabelgömma. Spikade fast hängande sladdar i väggen och täckte för sängen så att dem inte kan krypa in och gömma sig.

Så när det blev dags för oss tvåbenta varelser att inta horisontellt lägge tyckte dem små att nu börjar livet. Dottern hade tejpat fast en kartongbit för deras ingång till bolådan, men bara så pass mycket att Queeni skulle kunna ta sig in och ut. Det tog inte speciellt många minuter innan den första kattungen var över. Dottern gjorde ett nytt tappert försök med en ny kartongskiva som var några cm högre, men efter ett par minutrar så hade dem små rackarna listat ut hur man skulle ta sig ut. Genom att klättra upp på sidan av bolådan och därefter hänga sig över på kartongkanten och sparka lite med bakbenen så var man över på ett kick.

Dottern suckade, släckte lampan och gick sedan och la sig, vilket verkade ha gjort susen. För när det blev mörkt och tyst så gick Queeni in och la sig för att sedan mata och natta sina små verkade det som.


Livet är för roligt för att sovas bort.

 
ANNONS
 
Lotta

Lotta

31 juli 2010 12:54

Visst är dom underbara i den åldern, nyfikna på livet utanför bolådan :-)

http://clarellis-sibbar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 23 december 2014 15:22

Vi önskar alla våra fantastiska kattköpare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!     ...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 11 augusti 2014 13:59

Tyvärr så har jag inte lyckats hitta någon som kan hjälpa mig med hemsidan, så länge får uppdateringarna ske här på bloggen.   Den 8 Juli fick Flingan och Wille tre små/stora för mig som är van att få små bebbar på ca 70-80 gram. Har aldrig haft ...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 27 mars 2014 16:26

Tydligen är det mer roligt med själva laser apparaten en med strålen, rycker Gustaf i alla fall. ...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 26 mars 2014 18:36


I fredags var det dags för dem små att få sin första vaccination. Bilfärden ditt tyckte inte Liz var så rolig. Hon försökte att krafsa, bita och jama sig ur buren, men tillslut insåg hon att det inte var så farligt trots allt. Väl hon veterinären...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 23 februari 2014 16:34


Eftersom det var hyfsat ljus ute idag så försökte jag mig på att fota dem små, men ljuset var inte hundra. När jag äntligen hade ställt in kameran så hann jag bara fota Gustaf sedan la batteriet av, typiskt. Hoppas på att det ska vara bra ljus imorgo...

Presentation


Välkommen till S* Ragmanstazz som är en lite seriös Ragdoll uppfödning i Kungsängen.

Här kan du följa oss i vår vardag och vårt avelsarbete.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ S* Ragmanstazz med Blogkeen
Följ S* Ragmanstazz med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se