Direktlänk till inlägg 19 juli 2009

Klösmöbel

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 19 juli 2009 18:39


Tog en sväng förbi Bromma Zoo och hittade super fina klösmöbler men dyra, ca 8-10 tusen kronor. Vi skulle behöva ha en möbel ute på ballkongen så att katterna har något att krypa upp eller in i. Men aldrig att jag lägger dessa pengar på något som kommer att stå ute året om och bli solblekt och kanske eventuellt fuktigt.


Medan vi gick runt (nästan gick vilse, så stort är det) så började sakta en idé att växa fram i huvudet. Varför inte försöka bygga sitt egna klätterträd till katterna vilket blir mera personligt också. Jag har en otroligt händig, duktig och framför allt en mycke snäll man som ställer upp och hjälper mig bygga denna möbel. (Ska jag vara helt ärlig så blir det nog han som får bygga och jag som står för  idéerna.)

Lovar att ni ska få se bilder när klätter trädet är färdigt.


Vi gick dock inte där ifrån tom hänta direkt. Vitaminer och lyx blötmat till katterna, vovvarna fick tuggben och levergodis. Sedan inhandlade vi en ny klosax som jag hoppas mycket på, den lysser rött när du är i närheten av pulpan, gult när det är mindre farligt och grönt när det är okej att klippa. Det är lite marigt att klippa Akinas klor som är helt svarta och Easton har blandade färger på sina, så det har hänt att man har klippt lite för långt. Kattena har ju vita klor så där är det inga som helst problem att klippa deras.   


Ska nu går ner och koka kycklingfilé till katterna så får dem en fin söndagsmiddag dem också.


Ha det gott !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 23 december 2014 15:22

Vi önskar alla våra fantastiska kattköpare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!     ...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 11 augusti 2014 13:59

Tyvärr så har jag inte lyckats hitta någon som kan hjälpa mig med hemsidan, så länge får uppdateringarna ske här på bloggen.   Den 8 Juli fick Flingan och Wille tre små/stora för mig som är van att få små bebbar på ca 70-80 gram. Har aldrig haft ...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 27 mars 2014 16:26

Tydligen är det mer roligt med själva laser apparaten en med strålen, rycker Gustaf i alla fall. ...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 26 mars 2014 18:36


I fredags var det dags för dem små att få sin första vaccination. Bilfärden ditt tyckte inte Liz var så rolig. Hon försökte att krafsa, bita och jama sig ur buren, men tillslut insåg hon att det inte var så farligt trots allt. Väl hon veterinären...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 23 februari 2014 16:34


Eftersom det var hyfsat ljus ute idag så försökte jag mig på att fota dem små, men ljuset var inte hundra. När jag äntligen hade ställt in kameran så hann jag bara fota Gustaf sedan la batteriet av, typiskt. Hoppas på att det ska vara bra ljus imorgo...

Presentation


Välkommen till S* Ragmanstazz som är en lite seriös Ragdoll uppfödning i Kungsängen.

Här kan du följa oss i vår vardag och vårt avelsarbete.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ S* Ragmanstazz med Blogkeen
Följ S* Ragmanstazz med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se