Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Regn, regn och åter regn

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 14 juni 2009 14:10


Kan man säga något annat om sommar vädret en TRIST !

Hörde av en arbetskompis att metrologerna sagt att det har inte varit så här kallt i Sverige på över 50 år, suck.

Hoppas på att det ska bli bätter till slutet av nästa vecka då vi går på semester, jippi.


Det är inte bara jag som tycker att vädret är uselt, Akina är den första att hålla med om det. Hon har aldrig tyckte om regn eller vatten överhuvudtaget. Så imorse när det var dags för morgon rundan så satt hon sig på tvären. Det blev till att muta med allt tänkbart och när inte det gick blev det till att leka tafaft, vet att man inte ska göra så stor affär av de men hon hade inte varit ute på nästan 14 timmar. Denna hund hatar regn och verkar kunna hålla sig hur länge som helst. Efter mycket om och men var hon tillslut kopplad och sprang ut och kissade för att sedan springa in igen. Som hämd för att vi tvingade ut henne passade hon på att torka sig i våra sängar. Hon såg ganska så nöjd ut när hon var klar och själv så fick jag byta lakan och bädda om.

Visst är det underbart med husdjur ibland.


 
ANNONS
 
Carro

Carro

14 juni 2009 21:31

Hallå

Jasså du har en rottis som INTE tycker om regn.. skönt för dig *s* Min spelar det ingen som helst roll för vad det är för väder.. fast å andra sidan tycker jag också det är helt ok då man klätt sig rätt.. så det kanske är så att "sådan herre sådan hund" stämmer *s*

Hej hej / Carro

http://www.raggorgeous.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 23 december 2014 15:22

Vi önskar alla våra fantastiska kattköpare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!     ...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 11 augusti 2014 13:59

Tyvärr så har jag inte lyckats hitta någon som kan hjälpa mig med hemsidan, så länge får uppdateringarna ske här på bloggen.   Den 8 Juli fick Flingan och Wille tre små/stora för mig som är van att få små bebbar på ca 70-80 gram. Har aldrig haft ...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 27 mars 2014 16:26

Tydligen är det mer roligt med själva laser apparaten en med strålen, rycker Gustaf i alla fall. ...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 26 mars 2014 18:36


I fredags var det dags för dem små att få sin första vaccination. Bilfärden ditt tyckte inte Liz var så rolig. Hon försökte att krafsa, bita och jama sig ur buren, men tillslut insåg hon att det inte var så farligt trots allt. Väl hon veterinären...

Av Ann-Louize Esbjörnsson - 23 februari 2014 16:34


Eftersom det var hyfsat ljus ute idag så försökte jag mig på att fota dem små, men ljuset var inte hundra. När jag äntligen hade ställt in kameran så hann jag bara fota Gustaf sedan la batteriet av, typiskt. Hoppas på att det ska vara bra ljus imorgo...

Presentation


Välkommen till S* Ragmanstazz som är en lite seriös Ragdoll uppfödning i Kungsängen.

Här kan du följa oss i vår vardag och vårt avelsarbete.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<<
Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ S* Ragmanstazz med Blogkeen
Följ S* Ragmanstazz med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se